2017. február 11., szombat

Egyet előre kettőt hátra...

Hát akkor itt is lennék az új résszel. Remélem tetszeni fog nektek! Jó olvasást kívánok mindenkinek!

Naomi Black

Szelené szemszöge:

Eltelt három hosszú év és minden teljesen más lett. Ennyi idő alatt annyi minden történt velem és velünk mint még soha most mégis a legnehezebb döntést kell meghoznom. Az utóbbi időben egyre több a vita a bandában és már bele faradtam a folytonos harcokba. Miután a srácok a kórház előtt vártak csak napok kelletek az első vitákhoz. Andy magából teljesen kikelve neki esett Ash torkának hogy miért nem vigyázott rám amiből aztán Ashley visszavágás gyanánt a szemére vetette hogy ha nincs a kis szövetsége Juliettel akkor most nem itt tartanánk. Juliet az eset után két év letöltendő börtönbüntetést kapott és egy nagyobb pénz biztonságot is kiszabott rá a bíróság. Andy persze minden alkalommal amikor csak tudott be ment hozzá beszélőre. Végül egy év hat hónap után jó magaviselet miatt szabadlábra helyezték ideiglenesen. Amellett hogy folyamatosan orvosi felügyelet alatt tartják pszichésen nem hagyhatja el a várost. Csak belegondolni is szörnyű hogy ez az eset bármikor újra megtörténhet. A letargikus állapotomon a gyűlölködő levelek sem igazán segítettek. Folyamatosan azt kaptam a felyemhez hogy tönkre tettem a bandát. Eleinte nem nagyon foglalkoztam vele de az idő múlásával egyre több és több gyűlölködő levelet kaptam. Ez persze a hangulatomon kívül a párkapcsolatunkra is kihatott. Egyre kevesebbet foglalkoztam Ashel aki így a munkába és más lányok karjába menekült. Végül most így vissza tekintve úgy gondolom helyesen döntöttem hogy fel bontottam a szerződésem. Kilépek az ajtón magam után húzva két bőrönd ruhámat. Ugyan ott tartok mint mikor ez az egész cecó kezdődött csak tettem egy kerülöt amibe majdnem bele haltam.

Ashley szemszöge:

Fogalmam sincs mikor voltam ennyire ramaty állapotban az utóbbi időben. Ja de tudom mikor Szele kiköltözött a házból és közölte hogy ne hívjuk ne keresük többé nem akar tudni rólunk. Amióta akkor este haza értünk minden más lett. Szele olyan messze került tőlem mint eddig még soha senki. Mintha teljesen idegenek lennék egymásnak. Sosem vállanám be hogy mennyire fontos nekem és hogy az életem nélküle egyenlő a semmivel. Mióta nem beszélünk azóta kezdtem el megint inni és bulizni. Most is éppen kedvenc kocsmám egyik boxában ülök és egy üveg whiskyvel szemezek. A fele már üres ahogy a poharam is éppen ezért fogom is az üveget és töltők magamnak egy újabb pohárral. Nem érdekel hogy mi lesz ezután csak el akarom felejteni ami volt sőt még azt is hogy én magam ki is vagyok. Soha többé nem akarok senkitől függeni. Ki iszom a pohár teljes tartalmát majd már csak másnap reggel eszmélek fel egy szőke bombázó mellett az ágyamban. Szörnyen hasogat a fejem és ezen még az a tény sem segít hogy az ágyam mellett még mindig ott díszeleg a kedvenc közös képünk. Nem volt még erőm eltűntetni a dolgait a házból nem vagyok hozzá elég erős.

Szelené szemszöge:

Újabb négy hónap telik el. A fiúkról csak az újságok cikkeznek de ez is csak Ash botrányai miatt van. Szinte minden lap azzal van tele hogy szakítás utáni bánatát alkoholba folyatja. Ha tudnák milyen rég csinálja már ezt azon csodálkoznának hogy még életben van. Jellemző pasi reakció. Én azonban azóta be fejeztem az egyetemet és sikeresen diplomáztam karrier és menedzsment szakon. Most egy nagy lemezkiadó cégnek dolgozom és nagyon is szeretem az új munkámat. Rengeteg új embert ismertem meg és ez csak jót tett a lelkiállapotomnak. A többi itt dolgozó is elég jól fogadta az érkezésem. Persze még az elején kaptam pár lenéző pillantást de már ezek is elmúltak mivel jól végzem a munkámat. De ami a legfurcsább nem a rock részlegre kerültem hanem a cég pop oldalára. Az igazgató úgy vélte jobbat tesz nekem ha semmilyen módon nem kerülök kapcsolatba a régi életemmel. Azonban  mostanság a tinik között végig söprő Kpop hullámnak elsöprő ereje van. Rengeteg Ázsiai előadó került be az amerikai piacra és sorra döntik a csúcsokat. A rock ipar közönsége is egyre inkább kezd megcsappani és ezt nem szabad hagyjam. Még fogalmam sincs de valahogy újra fel kell kelteni a fiatalok figyelmét hogy vissza találjanak a rock örök és kifogyhatatlan erejéhez. Még nem tudom hogyan és miként de újra fogom éleszteni a rockot azt az erőt ami mozgatja a világot azt amit egy ilyen kis gyenge szél sosem söpörhet el a világról. Sokan úgy tartják amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek. Én szintén ezt vallom. Muszáj vagyok azt tenni amit semelyik porcikám sem szeretne. Vissza kell mennem a fiúkhoz.